КОМАНДА RENAULT SPORT ФОРМУЛА-1 ОГОЛОСИЛА ПРО ПОЧАТОК ПАРТНЕРСТВА З RCI BANK AND SERVICES

DRIVE THE FUTURE 2017-2022: НОВИЙ СТРАТЕГІЧНИЙ ПЛАН, ЯКИЙ БАЗУЄТЬСЯ НА РЕКОРДНИХ РЕЗУЛЬТАТАХ І ПЕРЕДБАЧАЄ СТІЙКЕ ТА ПРИБУТКОВЕ ЗРОСТАННЯ

Команда Formula-1 Renault з радістю вітає свого нового партнера - RCI Bank and Services. Починаючи з Гран-Прі Малайзії, логотип RCI Bank and Services міститься на кузові боліда Renault R.S.17.

Як дочірня компанія Групи Renault, RCI Bank and Services надає фінансові та автомобільні послуги для Renault в усьому світі та для Nissan, переважно в Європі, Південній Америці й Південній Кореї, а також в Україні, Росії та Індії (для спільних підприємств).

Наприкінці червня 2017 року сума чистих активів RCI Bank and Services становила 41 млрд євро.

Жером Столл (Jérôme Stoll), президент Renault Sport Racing:

«Залучення RCI Bank and Services є чудовою новиною для команди Renault. Formula-1 є надзвичайною маркетинговою платформою, яка дає змогу рекламувати Групу Renault та розвивати всі напрямки її діяльності, зокрема фінансові та інші послуги. RCI Bank and Services розділяє наше прагнення до мобільності, результативності та інноваційності, тож створення цього партнерства є правильним та взаємовигідним рішенням. Ми пишаємося тим, що підтримуватимемо міжнародний розвиток RCI Bank and Services»

Джанлука Де Фіччі (Gianluca de Ficchy), директор RCI Bank and Services:

«Метою RCI Bank and Services є підвищення зручності використання автомобілів Renault та Nissan. Приєднуючись до команди Renault, ми відкриваємо новий розділ в історії взаємодії людини й технологій. Партнерство дасть нам змогу розширити свою присутність на міжнародній арені, сприятиме міжнародному розвитку нашої компанії, а також посилить наше прагнення розвивати нові послуги короткострокової оренди автомобілів, щоб стати однією з ключових компаній – учасниць ринку короткострокової оренди автомобілів (car sharing)»

Про RCI Banque S.A.:

RCI Banque S.A. - французький банк, що був створений корпорацією Renault Group та повністю їй належить. Банк спеціалізується на фінансуванні придбання автомобілів та послугах для клієнтів Групи Renault і дилерських мереж (Renault, Renault Samsung Motors і Dacia) в усьому світі, а також для Групи Nissan (Nissan, Infiniti та Datsun), переважно в Європі, Південній Америці, Південній Кореї, а також у Росії та Індії (для спільних підприємств).

У лютому 2016 року RCI Banque отримав нове комерційне найменування - RCI Bank and Services.

Банк має більше 3 300 співробітників у 36 країнах. У 2016 році RCI Bank and Services надав понад 3,4 млн послуг та більш ніж 1,56 млн кредитів на придбання нових і вживаних автомобілів.

Станом на кінець грудня 2016 року рентабельність виробничих активів (APA) у залученні інвестицій склала 33,3 млрд євро, а прибуток до сплати податків становив 912 млн євро.

З 2012 року RCI Bank and Services залучав депозити фізичних осіб у чотирьох країнах.

Наприкінці грудня 2016 року чиста сума депозитів фізичних осіб досягла 12,6 млрд євро, або 33 % всіх активів компанії.

Дізнайтеся більше про RCI Bank and Services на сайті: www.rcibs.com