ПЕРЕМОЖЕЦЬ АКЦІЇ «ВЕСНЯНА ДІАГНОСТИКА ВІД RENAULT» ВІДВІДАВ МАЛЬОВНИЧІ КУТОЧКИ НОРВЕГІЇ

У вересні переможець акції «Весняна діагностика від Renault» здійснив подорож «Шляхами тролів» до Норвегії.

Навесні 2017 року компанія Renault в Україні проводила сервісну акцію для власників автомобілів Renault.

Серед клієнтів сервісу, зареєстрованих в MY RENAULT, які на вигідних умовах виконали діагностику автомобіля і придбали запчастини в офіційній дилерській мережі Renault на суму від 1000 грн. в акційний період (з 24 березня по 16 травня 2017 року) було розіграно подорож «Шляхами тролів» на двох до Норвегії.

Переможцем акції став власник надійного Renault Duster Віктор Зізганов, який регулярно обслуговує свій кросовер у офіційного дилера Renault ТОВ «Нара» (м. Кривий Ріг).

Щасливий переможець разом зі своєю дружиною вирушив до Норвегії на початку вересня. Захоплююча подорож почалася зі шведської столиці - Стокгольм і охопила чимало міст Норвегії: Осло, Флам, Берген, Гудванген.

Насичена програма подорожі познайомила сім'ю Зізганових з легендарними стежками норвезьких тролів і неймовірно чудовою природою країни.

Кульмінацією подорожі стало сходження на скелю «Язик Троля», підйом на яку зайняв 4,5 години, а загалом весь маршрут складає 22 км.

Дякуємо Віктору Зізганову за участь в розіграші та бажаємо комфортних поїздок на автомобілі Renault Duster!

В 2016 р. бренд RENAULT посів 1ше місце на автомобільному ринку України з часткою 10,9%. Два роки поспіль компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки новому поколінню автомобілів Renault, широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance і кваліфікованій дилерській мережі.