Абсолютно Новий Renault Espace: неосяжний панорамний скляний дах, більший за будь-який інший

Поступово розкриваючи абсолютно новий Espace, Renault презентує вигляд авто зсередини, демонструючи неосяжний панорамний скляний дах.

  • Величезний панельний скляний дах дозволяє сонячному світлу проникати всередину більш ніж на 1 м²,оскільки його довжина становить 1.33 м, а ширина –  84 см.
  • Renault презентує абсолютно новий Espace на світовій премєрі 28 березня, об 11.00 ранку.
alt

Це – останній тизер перед тим, як абсолютно новий Renault Espace постане у всій красі 28 березня 2023.

Після того, як офіційно було розкрито назву Espace та представлено фото, які грають зі світлом і тінню, щоб показати зовнішність великого 5ти та 7ми місного SUVу, тепер Renault  зміщує фокус на досвід всередині авто.

Шосте покоління Espace лишається вірним духу своїх попередників і продовжує пропонувати своїм пасажирам відчуття комфорту і простору.

Одна з нових функцій абсолютно нового Renault Espace – його панорамний скляний дах, більший за будь-який інший на ринку.

Величезний панельний скляний дах дозволяє сонячному світлу проникати всередину більш ніж на 1 м²,оскільки його довжина становить 1.33 м, а ширина –  84 см, надаючи переднім, середнім і заднім пасажирам автомобіля світліший інтер’єр, а отже ще приємніший досвід водіння.

збережіть дату
АБСОЛЮТНО НОВИЙ RENAULT ESPACE

Вівторок 28 березня 2023 – 10.00

ПРО RENAULT

Renault, історичний бренд мобільності та піонер електромобілів у Європі, завжди розробляв інноваційні транспортні засоби. Зі  стратегічним планом "Відродження" Renault розпочав амбітну трансформацію, що приносить прибуток, рухаючись до більш  конкурентоспроможного, збалансованого та електрифікованого модельного ряду. Її амбіції полягають у втіленні сучасних інновацій в технологіях, енергетиці та послугах мобільності в автомобільній промисловості та за її межами.